- Minäkin muistan kun....

- Tiedätkö sellaiset ihmiset, jotka puhua pälpättävät niin, että hyvä kun henkeä saavat. Ne ovat sellaisia ihme päällepäsmäreitä, eivät ole valmiita olemaan edes sekuntia hiljaa. Ovatkohan he niin käsittämättömän sokeita itselleen, etteivät ymmärrä oman itsekkyytensä määrää.

- Minun mielestäni tossa...

- Siis ne keskeyttävät sillai tökerösti, niin kuin minä nyt sinut. Mieti nyt miten ajattelematonta se on. Miten tärkeänä heidän täytyy pitää omia sanomisiaan ja mielipiteitään. Sellaisten täytyy olla jollain tapaa varmasti narsistisia.

- Nojoo, minäkin muistan kun..

- Ja ne ei vaan niin kuin lopeta puhettaan, se on ihan käsittämätöntä. He eivät ymmärrä ympäristön antamia selviä merkkejä, kuten katseita, tuhahteluja, eikä jalan painoa toiselta vaihtamista. Heidän pitäisi niin kun oikeasti avata silmänsä tähän maailmaan, ja tajuta, että täällä on muitakin ihmisiä kuin he.

- Noniin siis, ne on ärsyttäviä, mutta..

- Tiedätkö sen meidän työpaikankin hemmon, se on niin täynnä itseään, että ihan oksettaa. Siis sillä on varmaan joku luu naksahtanu niskassa. niin että sen on vaan pakko pälpättää koko vitun ajan. Firman pikkujouluissakin, muut tuli juoneeksi tynnyrillisiä sitä helvetin simaa, kun ei siellä muuta voinu tehä, kun se yks pässi vaan pälpätti kokoajan. Ja vielä mikrofoniin! Ihan käsittämätöntä, kusin sitä simaa vielä viikko sen jälkeen, niin paljon minä sitä join.

- Minä..

- Heidän pitäisi käydä joku koulu varmastikin, että tajuaisivat että muiden puheiden päälle ei ole sopivaa puhua. Saatana vieköön. Ymmärtäisihän sitä jos olisi kyseessä joku vähän nuorempi ihminen, mutta aikuinen mies! Kyllä tuossa iässä olisi hyvä, jo huomioida muitakin ihmisiä.

- Sehän on...

- Miten sellaiset pärjäävät parisuhteessakin. Siis tyhmäkin tietää, että ihmissuhteissa tarvitaan molemminpuolista vuorovaikutusta. Eihän se ole mitään todellista, jos toinen puhuu vain kokoajan. Toinen ihminen jää siinä niin kuin paitsioon! Enkä minä puhu nyt pelkästään omasta puolestani, en minä niin itsekäs ole. Tuntuu pahalta ihan jokaisen ihmisen puolesta, joka joutuu sellaista kestämään. Joskus pitäisi vain sanoa suorat sanat, eikä olla kohteliaasti hiljaa niin kun suomalaiset tekee. Eikö sinullakaan ole mitään mielipidettä tähän, kun olet kokoajan hiljaa?

- Olen yrittänyt sanoa, että..

- Siis suomalaiset on vaan epäsosiaalisia. En tarkoita tässä nyt pelkästään sinua. Tuntuu siltä, kun seinille puhuisi. Enköhän minä ole jo polttanu tarpeeksi monta. Lähden takaisin työn pariin, moro!

- Moikka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lenkkisauna

Joulu- Tammikuun irtonaiset/keskeneräiset lauseet, sanat, ja ajatukset

Philip Pullman, Vedenpaisumus, Lyran kirjat - Kirja-arvostelu