thinking about you, bæ

Pitkin hiekkarantaa käsi kädessä. Pienet iltaiset laineet melkein jalkoja hipoen. Kultainen aurinko, joka on hiekankin lämmittänyt. Jyvä jyvältä. Ei kenenkään sielu täällä palelisi. Linnut taivaalla. Jossain kauempana terassi, jolta kuuluu musiikkia ja naurua. Kangasmaisessa repussa kuohuvaa ja kaksi lasia. Pieni tuulenvire tuoksuu mereltä.

Työnnän  veteen soutuveneen, vaalean  kuin joutsen. Tumman veden päälle. Kastat paljaat jalkasi veteen, mekko äänettömästi lepattaen. Kahlaat veteen ja nouset sitten veneeseen kevyesti. Työnnän vaaleaa soutuvenettä pidemmälle. Niin kauas, että vettä on  polveen asti. Sitten hyppään itse kyytiin. Vene notkahtaa ja lähtee kellumaan sivuttain eteenpäin. Hymyilet ja kiipeän istumaan penkille. Puiset airot sukeltavat veteen, löytäen pikkuhiljaa rytmin. Livumme läpi illan, joka alkaa vaihtua yöksi. Huomaan, että palelet ja lasken airot, riisun takkini ja ojennan sen sinulle. Kiedot sen ympärillesi.

Osoitat silmät kirkkaina sinne missä ensimmäinen tähti syttyy taivaalle. Nostan airot hetkeksi vedestä ja käännyn katsomaan. Vauhtimme ei pysähdy. Hymyilen ja jatkan soutamista.

Kuun alla me kilistelemme. Suutelemme lähekkäin. Suut auringolta maistuen. Silmät suljettuina, kaupungin valot jossain kaukana.

Lupaukset hiljaisuudessa on suurempia kuin valtiot. Ei rajoja mikään katse voi täältä käsin hahmottaa. Tunteet syvempiä kuin meri. Ja minun käteni sinun käsissäsi merkitsee enemmän kuin koko maailma.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lenkkisauna

Joulu- Tammikuun irtonaiset/keskeneräiset lauseet, sanat, ja ajatukset

Philip Pullman, Vedenpaisumus, Lyran kirjat - Kirja-arvostelu