Kuuntele sun sydäntäs

Joissain asioissa ei vain ole järkeä. Yksi niistä on sydämen kuuntelu.

 Sydämessä on kaikki. Päätät haluatko tehdä valintoja sydämellä. Haluatko kuunnella myötätuntoa . Haluatko seurata noita värejä. Tunteiden vivahteita, jotka yhdistyvät sateenkaareen, ja sen päästä löydät ehkä aarteen, tai särkyneen sydämen. Kun seuraat sydäntäsi näät helpommin mitä muut tuntevat. Sillä tunteet ovat kieli. Se että nykyään yksilöä kannustetaan viemään omaa itseään mahdollisimman pitkälle, juuri sellaisena kun on, aiheuttaa sen että emme katsele sivuille. Emme katsele taakse, emmekä eteen. Emme ota muita huomioon. Se ei ole enää itsevarmuutta, vaan itsekkyyttä.

Ja päätöksiä tulee. Seurauksia. Syytätkö sitä mitä olet, vai sitä mitä olet valinnut. Et voi voittaa aina seuraamalla sydäntäsi. Et voi saada kunnioitusta, tai hyvää mieltä. Mutta kun seuraat sydäntäsi, tiedät tekeväsi oikein.
Voit helposti halveksia sydäntäsi. Voit olla välinpitämätön. Voit kuunnella sanoja, joita sataa sinulle kuin pisaroita. Auttaako se tekemään sinua onnelliseksi. En usko.

Järkee järkee. Mieti mikä on sulle tärkeet. Kurota sitä kohti, sano et haluut sen sun lähelle, etkä kauas. Älä yritä esittää jotain muuta, se ei auta. Et voi hautaa tunteita. Niitä ei voi sulkea kaappiin, tai niitä ei voi orjuuttaa. Tunteet ovat vapaampia kun sinä koskaan. Tunteet ovat se asia, joka pitää tän kaiken koossa.

Eikä kukaan voi väittää olevansa rakkauden ammattilainen. Sillä rakkautta ei hallita. Se hallitsee sinua. Kuuntele sitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lenkkisauna

Joulu- Tammikuun irtonaiset/keskeneräiset lauseet, sanat, ja ajatukset

Philip Pullman, Vedenpaisumus, Lyran kirjat - Kirja-arvostelu